Entreprenadmaskin service Västra Götaland

Välkommen till Jonas Maskin & Alltjänst

 

Jonas Maskin & Alltjänst

Befinner du dig någonstans i Västra Götaland och har en entreprenadmaskin som behöver service? Då är du varmt välkommen till mitt företag!

Välkommen till mitt företag, Jonas Maskin & Alltjänst, som ägs och drivs av mig, Jonas Lang. Om du i Västra Götaland har en entreprenadmaskin som behöver service eller i behov av lagning har du kommit till rätt företag. I mitt arbete tar jag hänsyn till de önskemål och behov som den enskilde kunden har för att kunna göra kunden helt nöjd. Enligt mig är inte arbetet slutfört innan kunden är helt nöjd och inte längre vill erhålla mer hjälp. Jag erbjuder även tjänster som har med anläggning i trädgårdar och mindre parker att göra.

Innan jag startade mitt företag så arbetade jag som servicetekniker under några år, det är också det som jag är utbildad till. Jag har ett stort intresse för att meka med motorer, fixa och laga, och därför känns det roligt att jag nu i mitt relativt nystartade företag får erbjuda er alla i Västra Götaland som har ett behov av entreprenad maskin service min hjälp. Mitt företag finns i Berghem i Marks kommun, men jag åtar mig uppdrag i hela Västra Götaland. Om du har några som helst frågor eller funderingar kring de tjänster som jag erbjuder, eller om du vill anlita mig är du välkommen att höra av dig. Jag ser fram mot att få hjälpa dig med det som du behöver min hjälp med.

Tjänster

Jag hjälper dig på plats med reparation på maskiner och fordon, till exempel jordbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. Uthyrning av chaufförstjänster på kortare eller längre uppdrag gällande tunga transporter. Jag är utbildad servicetekniker och utför även service på entreprenadmaskiner och utför service på jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner och montör vid nybyggnation av tunga trailer och släp.

Service & Reparation

Anläggning

Galleri

Kontakta mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Jonas Maskin & Alltjänst
Jonas Lang

Bäckängsvägen 12 B
511 96 Berghem

072-710 28 33
jmaskinalltjanst@gmail.com

   ​